Szűrés

A(z) CES 2012 kulcsszót tartalmazó cikkek

ASUS Eee Pad Transformer Prime mostantól Android 4.0 ICS-sel

2012. január 12. -

Az ASUS ügyvezető igazgatója, Jerry Shen és az NVIDIA ügyvezető igazgatója, Jen-Hsun Huang bejelentette az Android 4.0 Ice Cream Sandwich firmware-frissítést az ASUS Eee Pad Transformer Prime-ra, a világ első négymagos Tegra 3 processzoros táblagépére. Az NVIDIA-nak a CES-en tartott sajtókonferenciáján elhangzott bejelentéssel a Transformer Prime a világ első táblagépe, amely a következő generációs Android operációs rendszert használja.

Tovább

Kamera is, telefon is: Polaroid SC1630 Smart Camera

2012. január 11. -

Igen érdekes kütyüvel rukkolt elő a Polaroid az idei CES-en: egy Android rendszerű okostelefonról van szó, mely háromszoros optikai nagyításra képes, 16 megapixeles kamerával rendelkezik. Méltán felmerül a kérdés, hogy az újdonságról elsősorban, mint kameráról, vagy mint okostelefonról beszélhetünk-e?

Tovább

Lenovo K800 – Intel Medfield processzorral

2012. január 11. -

A CES-en mutatkozott be a Lenovo Android 2.3 Gingerbread rendszerű okostelefonja, mely az első Intel Medfield processzorral hajtott kütyü a kategóriában.

Tovább

Új LG CINEMA 3D Smart TV funkciók és kiegészítők

2012. január 11. -

Az LG Electronics a legújabb Smart TV funkcióit, a továbbfejlesztett Magic Motion mozgásérzékelős távirányítót és 3D szemüvegeit az idei Las Vegas-i Szórakoztatóelektronikai kiállításon (CES) mutatja be. Mindhárom újítás célja, hogy az LG CINEMA 3D Smart TV-k nyújtotta 3D élmény még kényelmesebb legyen.

Tovább